Partners

Dealers en partners

Ibis en het Engelse 4Projects, onderdeel van View Point Construction - Verenigde Staten, hebben een partnership gesloten voor de Benelux. 4Projects is producent van de gelijknamige tool, die middels het gebruik van internet de uitwisseling van informatie en de workflow binnen bouwprojecten optimaliseert en zo het projectmanagement ondersteunt. Het partnership behelst samenwerking ten aanzien van de doorontwikkeling van het product en de mogelijkheid voor Brink Groep om het product exclusief op de Nederlandse markt te brengen.

Archidat Bouwkosten is al meer dan 17 jaar gespecialiseerd in bouwkosten op het gebied van Woning- & Utiliteitsbouw, Verbouw, Onderhoud & Renovatie, Civiele techniek, Installatietechniek en Schilderkosten. De Archidat GWWkostenbestanden zijn speciaal voor GwwCalc van ibis ontwikkeld en vormen daarmee dan ook een onmisbaar onderdeel van het totaalpakket.

De hamer, ons logo, is een goed voorbeeld van deugdelijk gereedschap, zoniet het beste voorbeeld. Een stuk gereedschap dat net zo vanzelfsprekend is als onze software voor de bouw-, gww- en installatiebranche. Software van BouwInfosys: Het gereedschap voor "IN-ÉÉN KEER-GOED"!

Microsoft en Ibis zijn al in 2004 een samenwerking aangegaan, op diverse fronten. Ibis brengt al haar software uit onder de nieuwste technologie van Microsoft, .NET (dot NET). Wederzijds worden technische ideeën en mogelijkheden geëvalueerd en toegepast, daar waar mogelijk. Hiermee doet ibis alles om de gebruiker zo eenvoudig mogelijk, maar wel met de meest geavanceerde technieken, gebruik te laten maken van de Bouw- en GWW-software.

Technologie partners

Catenda is de marktleidende leverancier van cloudgebaseerde open BIM-platformen. Als lid van BuildingSMART en het enige bedrijf dat bij de ontwikkeling van alle BuildingSMART-standaarden betrokken is, bezitten zij unieke kennis over de bouwindustrie. Hun visie is kennis gebaseerd op optimaal samenwerken. Catenda is ontstaan uit SINTEF, de grootste onderzoeksorganisatie in Noorwegen. Tegenwoordig ligt de focus op het eenvoudig distribueren en managen van digitale modellen en het verbinden van alle relevante informatie met een BIM. Maar ook visualiseren, samenwerken en issuemanagement. Catenda levert tevens toonaangevende open BIM-technologie voor andere software-oplossingen.

Branchepartijen / verenigingen

Het nationale kennisplatform voor infrastructuur, verkeer, vervoer en openbare ruimte.

De leden van de vereniging Forum Systeemhuizen Bouw verlenen automatiseringsdiensten aan ondernemingen in de bouwbranche. De FORUM leden leveren aan alle deelnemers in het bouwproces, zoals aannemers, onderaannemers, architecten, ingenieursbureaus, installateurs, overheden, gebouwbeheerders, projectontwikkelaars, toeleveranciers, etcetera.

Op het Kennisplein Conditiemeten delen we kennis over de NEN 2767 norm voor conditiemeten. Hiermee willen we een bijdrage leveren om het niveau van de vakkennis binnen de gebouwde omgeving te vergroten. Iedereen die zich in de markt bezighoudt met beheer van vastgoed en/of infra kan op dit kennisplein:
• artikelen vinden over actuele ontwikkelingen in de NEN 2767-norm, assetmanagement e.d.;
• specifieke vragen stellen aan NEN 2767-experts;
• meer lezen over certificeringsmogelijkheden op het gebied van NEN 2767 en BOEI;
• informatie vinden over bijeenkomsten die georganiseerd worden over het onderwerp NEN 2767 en BOEI.
Ibis draagt als partner van het kennisplein bij aan de ontwikkeling van het vakgebied conditiemeten.
www.kennispleinconditiemeten.nl

De OBN is een sterke en efficiënt werkende brancheorganisatie voor ondernemers van bestratingsbedrijven. Het kan een vuist maken bij koepelorganisaties, de overheid en tal van commissies waarin de ruim 260 leden op nationaal niveau worden vertegenwoordigd. Optimale belangenbehartiging - zowel collectief als individueel - vormt daarbij de belangrijkste taak.

Samenwerkingspartners

Chapps is een internationale specialist en biedt een breed aanbod aan Apps die speciaal voor vastgoedbeheerders, woningcorporaties en verhuurmakelaars zijn ontwikkeld. Bekijk hier de Chapps Rental Inspector app in actie! Chapps is premium partner van Ibis.

Meer informatie over de professionele oplossingen van Chapps? Stel uw vraag via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en er wordt zo snel mogelijk contact opgenomen.

www.chapps.com 

SCAB heeft tot doel specifiek voor de bouwnijverheid kennis en nieuwe ontwikkelingen op oa. administratief, loontechnisch, bedrijfseconomisch, fiscaal en automatiseringsgebied te bundelen en ter beschikking te stellen aan de aangesloten ondernemer.

Elke organisatie is uniek. De processen binnen dienstverlenende organisaties zijn echter in essentie hetzelfde. Een klant heeft een verzoek of een probleem, en dat los je op. Wij geloven niet in dure maatwerkpakketten om dat proces te ondersteunen, wij maken robuuste standaardsoftware voor elk type organisatie. Snel te implementeren, makkelijk te onderhouden en volledig naar eigen inzicht in te richten. Meer dan 4.000 organisaties in 40 landen profiteren al van de hoge kwaliteit en de aantrekkelijke prijs van TOPdesk.

TSD Automatisering B.V. in Zwolle is een IT-bedrijf dat zich richt op de groene branche. Het bedrijf biedt branchegerichte software-oplossingen voor ontwerp, projectadmini-stratie en beheer. De oorsprong van deze producten ligt bij de gerenommeerde Duitse leverancier en marktleider DATAflor N.V..

Mediapartners

Wilt u producten introduceren, nieuwe marktsegmenten ontwikkelen, of uw naamsbekendheid vergroten met een doeltreffende communicatiecampagne? Neem dan snel contact met ons op, want business-to-business marketing is al meer dan 15 jaar een specialiteit van AddIT Benelux.

TwoPine Media is een ambiteuze speler welke de afgelopen jaren een mooie groei heeft doorgemaakt met de inzet van innovatieve online concepten, online marketing en online video. Met een team van jonge professionals werkt TwoPine Media nauw met ibis samen om het maximale rendement uit online opportunities te halen.

SAMEN BOUWEN

© ibis software is onderdeel van Brink Groep | Privacy policy

Zoeken